Microsoft Office 2021 Professional Plus software box
O

Offline activering via telefonische activeringsmethode

O

Directe levering via e-mail

O

Activeringsinstructies in de e-mail met de licentie sleutel

O

Permanente activering

O

Regio: Wereldwijd

O

Apps: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access en Microsoft Teams

O

Werkt alleen met Windows 10/11

O

Meertalig

O

Levenslange updates

O

Live chat of e-mailondersteuning


Microsoft Office 2021 Professional Plus

97% Korting
€579.00
€8.85

100% Activatiegarantie en installatiehulp
Direct aangeleverd per e-mail
Download via de officiële website (Microsoft)
Eénmalige aankoop en geen abonnement
Levenslange licentie

Na aankoop ontvang je jouw Microsoft Office 2021 Professional Plus licentie sleutel, handleiding en download-link direct in je mailbox.

Werkt op Windows 10 & 11 (niet op de MAC). Verkrijgbaar in alle talen. Werkt 32 bit en op 64bit PC's.
BELANGRIJK: Geen spatie aan het einde van je e-mailadres anders krijg je het bericht "geen geldig e-mailadres."
Betaal veilig op www.goedkopewindowslicentie.nl
Gebruikerservaringen Bij www.goedkopewindowslicentie.nl™
5 sterren beoordeling van Jenneke Prins over goedkopewindowslicentie.nl
Jenneke Prins

Geverifiëerde koper
"Prima en razendsnelle afhandeling van mijn bestelling (Office 2021 pro plus). Het installeren en activeren was gedaan binnen 10 minuten. Zeker een aanrader, bedankt jongens."
4 sterren beoordeling van Frans Scholten over goedkopewindowslicentie.nl
Frans Scholten

Geverifiëerde koper
"Na de betaling ontving ik direct de activatie code voor office 2021. In de mail zat ook een duidelijke beschrijving en een link naar microsoft om de software te downloaden. Top website, bedankt!"
5 sterren beoordeling van Andries Hofman over goedkopewindowslicentie.nl
Andries Hofman

Geverifiëerde koper
"Sneller dan dit kan niet. Je hoeft je niet te registreren want je gaat linea directa naar de betaalpagina en binnen een minuut had ik een sleutel om Office te activeren."
5 sterren beoordeling van Teun van Beek over goedkopewindowslicentie.nl
Teun van Beek

Geverifiëerde koper
"Dit is nu alweer de derde keer dat ik hier een licentie voor Office 2021 heb gekocht en alles verliep weer probleemloos."
4 sterren beoordeling van Sanne Koster over goedkopewindowslicentie.nl
Sanne Koster

Geverifiëerde koper
"Ik was eerst nogal terughoudend. Op advies van een vriend toch maar een activatie sleutel gekocht en eerlijk is eerlijk. in een woord "geweldig!" Prima service en snelle levering online."
5 sterren beoordeling van Marjolein Post over goedkopewindowslicentie.nl
Marjolein Post

Geverifiëerde koper
"Superlage prijzen, geen registratie en direct je code in de mailbox. Echt een aanrader!"
Veelgestelde Vragen Over Office 2021 Pro Plus:

Hoe komt het dat de prijzen van Office 2021 Pro Plus in uw winkel zo laag zijn?

We kopen wereldwijd grote volumes aan van Office 2021 Pro Plus Licentie sleutels bij bedrijven die overstock of ongebruikte licenties hebben om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. Ook uit faillissementen van bedrijven kopen wij licenties op die niet meer gebruikt worden. We hebben ook minimale overheadkosten, zoals geen operationele kosten voor een winkel of fabriek.

Ondernemers die een contract hebben met Microsoft zijn verplicht om vastgestelde prijzen te hanteren. Wij doen dit niet en hebben geen overeenkomst met Microsoft. (Dit is legaal)

Om die reden kunnen wij spotgoedkope Licenties verkopen die 100% werken en 100% legaal zijn.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn licentie code van Office 2021 Pro Plus?

U ontvangt uw Office 2021 Pro Plus licentie sleutel direct na aanschaf in uw e-mail. Bovendien ontvangt u ook een link naar de officiële website van Microsoft met instructies om Office 2021 Pro Plus te downloaden en eenvoudig te installeren.

Geen E-mail ontvangen? Wacht eerst vijf minuten en controleer ook uw map van ongewenste post of reclame. Na vijf minuten nog geen e-mail? Neem dan contact met ons op via het contact formulier, telefoon of chat functie.

Bieden jullie ook support bij de installatie van Office 2021 Pro Plus en het activeren daarvan?

Jazeker! In tegenstelling tot andere goedkope aanbieders, doen wij dit wel en 100% gratis... Neem contact met ons op en we plannen samen een dag en tijd in waarin wij u telefonisch of via Whatsapp zullen begeleiden.

Hoe moet ik Office 2021 Pro Plus activeren met de licentie sleutel?

Download eerst Office 2021 Pro Plus in uw gewenste taal. Dit kunt u doen op de onderstaande link. Hier vindt u alle officiële linken van Microsoft:
Klik hier voor Office 2021 Pro Plus in uw gewenste taal (klik hier)

Klik daarna op de onderstaande link om te leren hoe u Office 2021 Pro Plus moet activeren:
Activatie van Office 2021 Pro Plus (klik hier)

Omschrijving Van Microsoft Office 2021 Professional Plus:

Microsoft Office 2021 Professional Plus is een set van klassieke kantoor-apps die speciaal ontworpen zijn voor pc-gebruikers van Microsoft. Het is een zeer betrouwbaar product voor zakelijke klanten, freelancers, studenten en thuisgebruikers. Ontdek Office 2021 en creëer een comfortabele en productieve werkplek voor jezelf en je familie.

Hoe word ik hier beter van?
Met de Microsoft Office-suite heeft u alle essentiële kantoortoepassingen binnen handbereik. Welke taak u ook onderneemt - deze beproefde programma's maken uw werk gemakkelijker en effectiever dan ooit tevoren. Bewerk documenten, maak indrukwekkende spreadsheets en ontwerp projecten. Met Microsoft Office 21 kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en elk idee uitvoeren.

Het gebruik van deze klassieke kantoor-apps is intuïtief en de interface is duidelijk. Daarom is het een uitstekende tool voor gebruikers van alle leeftijden. Microsoft Office 2021 Professional Plus is alleen compatibel met Windows 10 en Windows 11. Dit zijn de meest bewezen en geavanceerde besturingssystemen van Microsoft - uitgerust met een breed scala aan nieuwe functies. Alles voor uw gebruiksgemak.

Office Plus 2021 - een betrouwbare partner
Dit pakket is een suite met het beste van Microsoft, ontworpen voor uw productiviteit. Maak en bewerk documenten in Office Word om uw creativiteit de vrije loop te laten. Beheer uw spreadsheets in Office Excel en u zult al snel ontdekken dat de meest uitdagende berekeningen en planningen een peulenschil zijn. Ben je van plan een indrukwekkende presentatie te maken?

In dit geval is Microsoft PowerPoint uw beste vriend - perfect voor het maken en bewerken van dia's voor elke gelegenheid, met een breed scala aan animaties, lettertypen en objecten om uit te kiezen. En als u op zoek bent naar een programma dat het beheer van gegevensbronnen ondersteunt, probeer dan Office Access. Office 2021 biedt ook Microsoft Publisher voor het moeiteloos publiceren van content. En wat als je contact wilt houden? Het antwoord is Office Outlook natuurlijk. Het helpt u bij het beheren van uw e-mails en informeert u over geplande taken voor de dag.

Koop het eenmalig en geniet van uw productiviteit!
Microsoft Office 2021 Professional Plus is één pc-licentiecode. Dit betekent dat je toegang hebt tot de beste applicaties van Microsoft. Bovendien is het een eenmalige aankoop! Geen extra betalingen of onnodige abonnementen. Koop Microsoft Office 2021 bij "Goedkope Windows Licenties" en word meer productief.
Gerelateerde Producten:
Microsoft Windows 11 Pro
Windows 11 Pro software box.
Microsoft Windows 10 Pro
Windows 10 Pro software box.
Microsoft Office 2021 Pro Plus
Microsoft Office 2021 Pro Plus software box.
Secureweb keurmerk badge.