Windows 10 Professional software box

Windows 10 Professional

97% Korting
€259.00
€5.94

100% Activatiegarantie en installatiehulp
Direct aangeleverd per e-mail
Download via de officiële website (Microsoft)
Gegarandeerd levenslange licentie

Na aankoop ontvang je jouw Windows 10 Pro licentie sleutel, handleiding en download-link direct in je mailbox.

Werkt op nieuwe en bestaande installaties. Verkrijgbaar in alle talen. Werkt op alle PC's (32bit en 64bit).
BELANGRIJK: Geen spatie aan het einde van je e-mailadres anders krijg je het bericht "geen geldig e-mailadres."
Betaal veilig op www.goedkopewindowslicentie.nl
Gebruikerservaringen Bij www.goedkopewindowslicentie.nl™
5 sterren beoordeling van Zeger Kramer over goedkopewindowslicentie.nl
Zeger Kramer

Geverifiëerde koper
"Na het installeren van Windows 10 pro en met de licentiesleutel van "goedkope windows licentie" kon ik eindelijk me scherm delen met mijn televisie. Top website!"
4 sterren beoordeling van Fee Koster over goedkopewindowslicentie.nl
Fee Koster

Geverifiëerde koper
"Hele fijne website. Je hoeft je niet te registreren zoals bij andere websites en ik had mijn sleutel in mijn inbox na 2 minuten. Heb daarna probleemloos Windows 10 pro geinstalleerd en geactiveerd."
5 sterren beoordeling van Bodi Smeets over goedkopewindowslicentie.nl
Bodi Smeets

Geverifiëerde koper
"Dit is reeds mijn tweede aankoop en ik ben zeer tevreden."
5 sterren beoordeling van Marije van Loon over goedkopewindowslicentie.nl
Marije van Loon

Geverifiëerde koper
"Ik heb hier Windows 10 pro gekocht en ik kreeg daarna netjes mijn activatie code in mijn email. Toen probeerde ik windows zelf te installeren, maar dat ging niet lekker. Daarna nog een keer geprobeerd met hun installatie service en Windows draait nu op volle toeren :-)"
4 sterren beoordeling van Wim Peeters over goedkopewindowslicentie.nl
Wim Peeters

Geverifiëerde koper
"Snelle levering online en een goede service met hele aantrekkelijke prijzen. Ik ben meer dan tevreden."
5 sterren beoordeling van Ali Muse over goedkopewindowslicentie.nl
Ali Muse

Geverifiëerde koper
"Dit is niet de eerste keer dat ik hier een licentie heb gekocht. In het verleden heb ik Office 2019 gekocht en vandaag Windows 10 pro. Top website met superlage prijzen."
Veelgestelde Vragen Over Windows 10 Pro:

Hoe komt het dat de prijzen van Windows 10 Pro in uw winkel zo laag zijn?

We kopen wereldwijd grote volumes aan van Windows 10 Pro Licentie sleutels bij bedrijven die overstock of ongebruikte licenties hebben om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. Ook uit faillissementen van bedrijven kopen wij licenties op die niet meer gebruikt worden. We hebben ook minimale overheadkosten, zoals geen operationele kosten voor een winkel of fabriek.

Ondernemers die een contract hebben met Microsoft zijn verplicht om vastgestelde prijzen te hanteren. Wij doen dit niet en hebben geen overeenkomst met Microsoft. (Dit is legaal)

Om die reden kunnen wij spotgoedkope Licenties verkopen die 100% werken en 100% legaal zijn.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn licentie code van Windows 10 Pro?

U ontvangt uw Windows 10 Pro licentie sleutel direct na aanschaf in uw e-mail. Bovendien ontvangt u ook een link naar de officiële website van Microsoft met instructies om Windows 10 Pro te downloaden en eenvoudig te installeren.

Geen E-mail ontvangen? Wacht eerst vijf minuten en controleer ook uw map van ongewenste post of reclame. Na vijf minuten nog geen e-mail? Neem dan contact met ons op via het contact formulier, telefoon of chat functie.

Bieden jullie ook support bij de installatie van Windows 10 Pro en het activeren daarvan?

Jazeker! In tegenstelling tot andere goedkope aanbieders, doen wij dit wel en 100% gratis... Neem contact met ons op en we plannen samen een dag en tijd in waarin wij u telefonisch of via Whatsapp zullen begeleiden.

Hoe moet ik Windows 10 Pro activeren met de licentie sleutel?

Om een Windows 10 Pro retail sleutel te activeren moet u eerst Windows 10 Pro installeren. Gebruik de sleutel pas na het installatie proces.

De sleutel kan niet worden gebruikt als een upgradesleutel voor Windows 7/8 of Home editie 10/11. Je moet dus echt een bestaande of een nieuwe Windows 10 Pro versie op je apparaat hebben geinstalleerd (gratis te downloaden via Microsoft).

Omschrijving Van Windows 10 Pro:

Het beste van Windows 10 is dat het aanvoelt als Windows. Windows 10 werkt naadloos op al je apparaten.

Microsoft Windows 10 Pro is het nummer één besturingssysteem ter wereld voor computers en laptops. Maar voordat u deze software aanschaft, moet u weten welke editie u nodig heeft om absoluut de beste ervaring te krijgen tijdens het gebruik van uw pc.

De meeste computers gebruiken deze software vanwege de compatibiliteit met andere programma's. De veelzijdigheid is ook een bepalende factor bij het kiezen van Windows boven andere besturingssystemen. Windows 10 Pro wordt niet alleen voor zakelijke doeleinden gebruikt, aangezien gamen een stuk beter is geworden met Windows 10. Als je graag videogames speelt en je bestaande games geweldig werken, kun je nu verbinding maken met andere spelers op Xbox One en andere Windows 10 apparaten.
Dus, als je op zoek bent naar een Microsoft Windows 10 pro licentie sleutel, kijk dan eens waarom Windows 10 Pro zo speciaal is in vergelijking met andere versies.

Over het product:
Windows 10 Pro is de professionele versie in vergelijking met de standaard home-versie van dit besturingssysteem. Het biedt functies die de home versie niet heeft, namelijk:

Geavanceerde bescherming.

De mogelijkheid om virtuele desktops te creëren.

Desktopbediening op afstand met uw mobiele telefoon.

Bitlocker-apparaatversleuteling.

Beheer van mobiele apparaten.

Groepsbeleid om pc's en printers te beheren als deze gekoppeld is aan een Windows server.

Azure Active Directory, voor een universele ervaring met uw Windows-apparaat.

Toegewezen toegang, om een ​​gebruiker van de andere te scheiden.

Sluit de beveiligingsverificatie om uw gegevens te beschermen.

Microsoft Edge, zodat u uw downloads op één plek kunt laten maken.

Gebruik Microsoft Intune op verschillende apparaten.

Beperk de toegang tot een bepaald account van een derde partij waarover u beslist en toepassingen doorvoert.

Zo biedt Windows 10 Pro je veel vrijheid in je werk en een uitgebreide bibliotheek aan tools, zoals de Office-apps. Om ervoor te zorgen dat deze software correct werkt, moeten updates altijd zijn ingeschakeld.

Werkervaring
Windows 10 is gebouwd om uw werk te maximaliseren en ruimte op uw bureaublad te maken terwijl u taken opent en apps op uw scherm gebruikt.

Creëer virtuele desktops om een ​​project in een enkele weergave te scheiden of om dingen te groeperen.

Voer virtuele machines en alternatieve besturingssystemen uit voor testdoeleinden zonder ze op uw harde schijf te installeren.

Bewaar uw wachtwoord en gegevens om heel eenvoudig uw accounts in te voeren.

Gebruik een cloudservice om overal toegang te krijgen tot uw informatie zonder meer geld te betalen.

Gebruik een cloudservice om uw informatie overal te hebben zonder meer geld te betalen.
De meeste bedrijven gebruiken oude software die mogelijk niet compatibel is met andere versies van Windows. Windows 10 heeft echter een compatibiliteitsmodus waarmee u die programma's kunt uitvoeren, zodat uw productiviteit gelijk blijft of verbetert.

Deze nieuwe generatie computers heeft al deze functies nodig. Ze helpen gebruikers gefocust te blijven op hun taken of plichten en bieden ondersteuning wanneer ze die nodig hebben.

Gaming Ervaring
Windows 10 Pro is ook software die is ontworpen om de pc-game-ervaring te verbeteren. Terwijl je de beste games speelt, kun je deze opnemen of screenshots van maken dankzij de Xbox-werkbalkfunctie. Fun fact: Je kunt gratis games spelen via de app store.

De software biedt gratis gameservices (het moet de pro-editie van Windows zijn), zoals de hierboven genoemde. Het laat je ook van tijd tot tijd updates van de Game guide ontvangen in het laatste gamenieuws dat je in de taakbalk kunt vinden. Als gamers wil je op de hoogte zijn van de games waar je van houdt.

Sluit elke onnodige app, zodat je game niet te lang nodig heeft om te openen.

Herstel ontbrekende of beschadigde bestanden om je games te repareren.

Schakel opstartprogramma's uit om uw gaming Windows 10-ervaring te verbeteren (Waarschuwing: schakel de verkeerde apps niet uit, anders kunt u opstartproblemen krijgen).

RAM-geheugen vergroten.

Hoe werkt de Windows 10 Pro Licentie sleutel?
De Windows 10 Professional Licentie sleutel is wat u kunt gebruiken om Windows te activeren nadat u het naar uw drive hebt gedownload. U kunt het officiële besturingssysteem volledig gratis op uw computer installeren, maar na een tijdje zullen de functies van uw software beginnen te blokkeren.

Er zijn drie soorten licentie sleutels die u op de markt kunt vinden wanneer u Windows 10 Professional gaat kopen, namelijk:

OEM licentie sleutel: Deze sleutel krijg je bij aankoop van een computer of laptop. De OEM is ingebed in BIOS.

Retail licentie sleutel: deze versie is een exemplaar in een doos die u in winkels kunt krijgen. Het is alleen van toepassing op één computer en u kunt het overzetten naar een andere pc.

Volume Windows 10-licenties: deze versie is gereserveerd voor bedrijven. Een bedrijf kan licenties in bulk aanschaffen en kan alleen worden gebruikt op de computers die aan het bedrijf zijn gekoppeld.

Gerelateerde Producten:
Microsoft Windows 11 Pro
Windows 11 Pro software box.
Microsoft Office 2021 Pro Plus
Microsoft Office 2021 Pro Plus software box.
Microsoft Windows 10 Pro
Windows 10 Pro software box.
Secureweb keurmerk badge.