Windows 11 Home software box

Windows 11 Home

94% Korting
€154.00
€7.97

100% Activatiegarantie en installatiehulp
Direct aangeleverd per e-mail
Download via de officiële website (Microsoft)
Gegarandeerd levenslange licentie

Na aankoop ontvang je jouw Windows 11 Home licentie sleutel, handleiding en download-link direct in je mailbox.

Werkt op nieuwe en bestaande installaties. Verkrijgbaar in alle talen. Werkt alleen op 64bit PC's. Tegenwoordig zijn 95% van alle PC's 64bit.
BELANGRIJK: Geen spatie aan het einde van je e-mailadres anders krijg je het bericht "geen geldig e-mailadres."
Betaal veilig op www.softsleutels.nl
Gebruikerservaringen Bij www.goedkopewindowslicentie.nl™
4 sterren beoordeling van Baukje Smits over goedkopewindowslicentie.nl
Baukje Smits

Geverifiëerde koper
"Ik heb betaald en ik kreeg direct de licentie codes in mijn mail. Daarna met de gegeven instructies op alle laptops van de kids Windows geinstalleerd and their good to go."
5 sterren beoordeling van Esmee de Jonge over goedkopewindowslicentie.nl
Esmee de Jonge

Geverifiëerde koper
"Als er een prijs bestond voor een snelle afwikkeling, dan heeft goedkopewindowslicentie.nl deze in de wacht gesleept. Geen registratie, betalen en de sleutels direct in mijn mailbox. Aanrader!"
4 sterren beoordeling van Loran van der Horst over goedkopewindowslicentie.nl
Loran van der Horst

Geverifiëerde koper
"Geen klachten hier. Prima product, inclusief een handleiding voor dummies zoals ik :-) Snelle levering. Werkt perfect."
5 sterren beoordeling van Joop Huisman over goedkopewindowslicentie.nl
Joop Huisman

Geverifiëerde koper
"Windows 11 Home edition, was in vergelijking met andere aanbieders hier zeker het goedkoopst."
5 sterren beoordeling van Udo Peters over goedkopewindowslicentie.nl
Udo Peters

Geverifiëerde koper
"Goeie website! Ik heb hier al 4 keer een licentie gekocht en alles werkt naar behoren. Ik kom weer terug."
5 sterren beoordeling van Ashwin Visnu over goedkopewindowslicentie.nl
Ashwin Visnu

Geverifiëerde koper
"Echt perfect! Binnen enkele minuten een werkende licentie code in mijn mailbox :)"
Veelgestelde Vragen Over Windows 11 Home:

Hoe komt het dat de prijzen van Windows 11 Home in uw winkel zo laag zijn?

We kopen wereldwijd in bulk zogenaamde pre-owned licenties van bedrijven die overstock hebben of gewoon ongebruikte licenties. Ook hebben wij geen winkel of fabriek en dat scheelt ook enorm in de kosten.

Ondernemers die een overeenkomst hebben met Microsoft, Avast of Mcafee zijn verplicht om hun prijzen te hanteren. Wij hebben geen overeenkomst met deze bedrijven en daarom kunnen we lagere prijzen hanteren (Dit is legaal).

Wanneer en hoe ontvang ik mijn licentie code van Windows 11 Home?

U ontvangt uw Windows 11 Home licentie sleutel direct na aanschaf in uw e-mail. Bovendien ontvangt u ook een link naar de officiële website van Microsoft met instructies om Windows 11 Home te downloaden en eenvoudig te installeren.

Geen E-mail ontvangen? Wacht eerst vijf minuten en controleer ook uw map van ongewenste post of reclame. Na vijf minuten nog geen e-mail? Neem dan contact met ons op via het contact formulier, telefoon of chat functie.

Bieden jullie ook support bij de installatie van Windows 11 Home en het activeren daarvan?

Jazeker! In tegenstelling tot andere goedkope aanbieders, doen wij dit wel en 100% gratis... Neem contact met ons op en we plannen samen een dag en tijd in waarin wij u telefonisch of via Whatsapp zullen begeleiden.

Hoe moet ik Windows 11 Home activeren met de licentie sleutel?

Om een Windows 11 Home retail sleutel te activeren moet u eerst Windows 11 Home installeren. Gebruik de sleutel pas na het installatie proces.

De sleutel kan niet worden gebruikt als een upgradesleutel voor Windows 7/8 of Home editie 10. Je moet dus echt een bestaande of een nieuwe Windows 11 Home versie op je apparaat hebben geinstalleerd (gratis te downloaden via Microsoft).

Omschrijving Van Windows 11 Home:

Windows 11 Home

Wil je voordelig Windows 11 kopen? Voordat u echt geld uitgeeft, moet u vervolgens controleren of u Windows 11 gratis kunt krijgen. Want voor Windows 10 gebruikers die aan de hardware eisen voldoen, is het nieuwe Windows gratis beschikbaar.

Maar er zijn natuurlijk gevallen waarin je een Windows 11 licentie moet kopen. Bijvoorbeeld als je een nieuwe pc of een nieuwe notebook hebt gekregen zonder besturingssysteem of als je je computer zelf in elkaar zet uit losse onderdelen.

Windows 11 Home! De innovaties:

Windows 11 is sinds 5 oktober 2021 op de markt. Vergeleken met Windows 10 vertrouwt Microsoft op een meer open concept en een volledig nieuw design.

Zes jaar na de lancering van Windows 10 is er nu een nieuw besturingssysteem van Microsoft. Windows 11 is bedoeld voor zowel pc's en laptops als tablets. Naast een nieuw design zijn de highlights de sterkere integratie van gaming en Microsoft-teams voor communicatie en de nieuwe Microsoft Store, die nu ook Android-apps aanbiedt.

Nieuw design met centrale startknop

Met Windows 11 doet Microsoft het zonder de tegels en plaatst de startknop in het midden van de taakbalk. Waar het vroeger helemaal links was, doet de snelstartbalk nu denken aan Apple's macOS. Over het algemeen is het uiterlijk van het nieuwe besturingssysteem eenvoudiger en frisser geworden.

Dankzij de verbinding met de cloud en Microsoft 365 hebben gebruikers via het startmenu direct toegang tot de meest recent gebruikte bestanden - ook als deze eerder op een Android- of iOS-apparaat waren geopend. Microsoft introduceert ook nieuwe geluiden, pictogrammen en achtergronden.

Snellere toegang tot programma's en nieuwe widgets

Microsoft Teams is in de coronapandemie voor veel mensen een belangrijk communicatiemiddel geworden. In Windows 11 is het programma direct in de taakbalk geïntegreerd en daardoor sneller toegankelijk. In de toekomst zullen teamfuncties zoals het dempen of splitsen van het scherm ook rechtstreeks vanuit de taakbalk toegankelijk zijn.

Microsoft heeft ook zijn nieuwe besturingssysteem uitgerust met nieuwe widgets. Hiermee kan in één oogopslag het actuele nieuws uit de meest uiteenlopende nieuwsbronnen of weersinformatie worden weergegeven.

Volgens Microsoft herkent een geïntegreerde AI (artificial intelligence) de interesses van de gebruikers en past de feed daarop aan. Voor ongestoord werken biedt Microsoft voor het eerst de "focusmodus" aan, die in de horloge-app kan worden geactiveerd.
Gerelateerde Producten:
Microsoft Office 2021 Pro Plus
Microsoft Office 2021 Pro Plus software box.
Avast Premium Antivirus
Avast Premium Antivirus software box.
Ccleaner Pro (Optimaliseer PC)
Ccleaner Pro software box.
Secureweb keurmerk badge.