Windows 11 Professional software box

Windows 11 Professional

96% Korting
€259.00
€6.85

100% Activatiegarantie en installatiehulp
Direct aangeleverd per e-mail
Download via de officiële website (Microsoft)
Gegarandeerd levenslange licentie

Na aankoop ontvang je jouw Windows 11 Pro licentie sleutel, handleiding en download-link direct in je mailbox.

Werkt op nieuwe en bestaande installaties. Verkrijgbaar in alle talen. Werkt alleen op 64bit PC's. Tegenwoordig zijn 95% van alle PC's 64bit.
BELANGRIJK: Geen spatie aan het einde van je e-mailadres anders krijg je het bericht "geen geldig e-mailadres."
Betaal veilig op www.goedkopewindowslicentie.nl
Gebruikerservaringen Bij www.goedkopewindowslicentie.nl™
5 sterren beoordeling van Marijn de Leeuw over goedkopewindowslicentie.nl
Marijn de Leeuw

Geverifiëerde koper
"Geweldig! Dankzij "goedkope windows licentie" (lol, wat een naam eigenlijk, maar goed) is Windows 11 Pro tenminste betaalbaar. Kids blij, ik blij iedereen blij!"
4 sterren beoordeling van Bao Gwok over goedkopewindowslicentie.nl
Bao Gwok

Geverifiëerde koper
"Ik ben helemaal happy! Zeer snelle levering en alles werkt naar behoren. Zeer schappelijke prijzen hanteren ze hier."
5 sterren beoordeling van Dan Bosch over goedkopewindowslicentie.nl
Dan Bosch

Geverifiëerde koper
"Snelle en duidelijke afhandeling. Je download Windows 11 pro gewoon via de officiele website, dus geen kans op virussen of mallware."
5 sterren beoordeling van Manouk Hoekstra over goedkopewindowslicentie.nl
Manouk Hoekstra

Geverifiëerde koper
"Wat ik zo fijn vond van goedkopewindowslicentie.nl is dat je niet eerst al je NAW gegevens moet opgeven. Je vult je emailadres is en klaar is Kees. Absoluut een aanrader."
4 sterren beoordeling van Merel van Vliet over goedkopewindowslicentie.nl
Merel van Vliet

Geverifiëerde koper
"Schappelijke prijs en eenvoudig te betalen. Onmiddelijk na mijn bestelling ontving ik mijn code en een duidelijke uitleg over het installeren en activeren van windows 11 pro. Super tevreden dus."
5 sterren beoordeling van Mo Farid over goedkopewindowslicentie.nl
Mo Farid

Geverifiëerde koper
"Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van deze site. Vandaag had ik Windows 11 pro nodig voor de PC van mijn vrouw. Wederom een snelle en correcte afhandeling van zaken."
Veelgestelde Vragen Over Windows 11 Pro:

Hoe komt het dat de prijzen van Windows 11 Pro in uw winkel zo laag zijn?

We kopen wereldwijd grote volumes aan van Windows 11 Pro Licentie sleutels bij bedrijven die overstock of ongebruikte licenties hebben om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. Ook uit faillissementen van bedrijven kopen wij licenties op die niet meer gebruikt worden. We hebben ook minimale overheadkosten, zoals geen operationele kosten voor een winkel of fabriek.

Ondernemers die een contract hebben met Microsoft zijn verplicht om vastgestelde prijzen te hanteren. Wij doen dit niet en hebben geen overeenkomst met Microsoft. (Dit is legaal)

Om die reden kunnen wij spotgoedkope Licenties verkopen die 100% werken en 100% legaal zijn.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn licentie code van Windows 11 Pro?

U ontvangt uw Windows 11 Pro licentie sleutel direct na aanschaf in uw e-mail. Bovendien ontvangt u ook een link naar de officiële website van Microsoft met instructies om Windows 11 Pro te downloaden en eenvoudig te installeren.

Geen E-mail ontvangen? Wacht eerst vijf minuten en controleer ook uw map van ongewenste post of reclame. Na vijf minuten nog geen e-mail? Neem dan contact met ons op via het contact formulier, telefoon of chat functie.

Bieden jullie ook support bij de installatie van Windows 11 Pro en het activeren daarvan?

Jazeker! In tegenstelling tot andere goedkope aanbieders, doen wij dit wel en 100% gratis... Neem contact met ons op en we plannen samen een dag en tijd in waarin wij u telefonisch of via Whatsapp zullen begeleiden.

Hoe moet ik Windows 11 Pro activeren met de licentie sleutel?

Om een Windows 11 Pro retail sleutel te activeren moet u eerst Windows 11 Pro installeren. Gebruik de sleutel pas na het installatie proces.

De sleutel kan niet worden gebruikt als een upgradesleutel voor Windows 7/8 of Home editie 10/11. Je moet dus echt een bestaande of een nieuwe Windows 11 Pro versie op je apparaat hebben geinstalleerd (gratis te downloaden via Microsoft).

Omschrijving Van Windows 11 Pro:

Windows 11 Pro introduceert nieuwe interfaces op bijna elk gebied van de desktopervaring, inclusief het Start-menu. Start is decennialang een belangrijk onderdeel geweest van de Windows-gebruikerservaring, dus het is altijd een groot probleem als het aanzienlijk verandert, zoals bij Windows 11 Pro.

Het nieuwe Start-menu heeft de simplistische benadering gekozen om een ​​app-opstartprogramma te maken. Het menu Start is niet langer de thuisbasis van een volledig aanpasbare lay-out van app-tegels; het is nu een raster van pictogrammen die je kunt vastzetten, losmaken en reorganiseren en dat is het zo'n beetje.

Live-tegels zijn verdwenen en hebben nu apps die een statisch app-pictogram en de naam eronder weergeven. Dit is eigenlijk precies hoe andere moderne besturingssystemen tegenwoordig dingen doen, dus het is geen verrassing dat Windows zich bij de strijd voegt.

Alle systeempictogrammen hebben schattige kleine animaties die worden afgespeeld wanneer u erop klikt. Uw vastgezette of actieve apps hebben ook subtiele pulsanimaties die worden afgespeeld wanneer u erop klikt. Deze kleine animaties gaan heel ver om Windows 11 Pro als een vloeiende ervaring te laten voelen, wat een sprong vooruit is boven de gebruikerservaring van Windows 10.

-Een nieuwe, meer Mac-achtige interface. Windows 11 heeft een strak ontwerp met afgeronde hoeken, pasteltinten en een gecentreerd Start-menu en taakbalk.

-Geïntegreerde Android-apps. Android-apps komen naar Windows 11 via de Amazon Appstore, die toegankelijk zal zijn vanuit de bijgewerkte Microsoft Store.

-Widgets. Hoewel ze al een tijdje bestaan ​​(herinner je de desktopgadgets op Windows Vista?, lol), kun je widgets nu rechtstreeks vanuit de taakbalk openen om ze te personaliseren.

-Microsoft Teams-integratie. Teams krijgt een opknapbeurt en is vastgemaakt op de Windows 11-taakbalk, waardoor het gemakkelijker en toegankelijker is (en een beetje meer zoals Apple's FaceTime). Je hebt toegang tot Teams vanuit Windows, Mac, Android of iOS.

-Xbox-technologie voor beter gamen. Windows 11 Professional krijgt bepaalde functies van Xbox-consoles, zoals Auto HDR en DirectStorage, om gamen op je Windows-pc te verbeteren.

-Betere ondersteuning voor virtuele desktops. Met Windows 11 kun je virtuele desktops instellen op een manier die meer lijkt op MacOS, waarbij je kunt schakelen tussen meerdere desktops voor persoonlijk zaken, werk, school of gamen. U kunt uw achtergrond ook op elk virtueel bureaublad wijzigen.

-Gemakkelijkere overgang van monitor naar laptop en betere multitasking. Het nieuwe besturingssysteem bevat functies die Snap Groups en Snap Layouts worden genoemd - verzamelingen van de apps die je tegelijkertijd gebruikt die in de taakbalk zitten en die tegelijkertijd kunnen verschijnen of worden geminimaliseerd om gemakkelijker van taak te kunnen wisselen. Ze laten u ook gemakkelijker een monitor aansluiten en loskoppelen.
Gerelateerde Producten:
Microsoft Office 2021 Pro Plus
Microsoft Office 2021 Pro Plus software box.
Microsoft Windows 10 Pro
Windows 10 Pro software box.
Microsoft Windows 11 Pro
Windows 11 Pro software box.
Secureweb keurmerk badge.